Glovius CAD Viewer Windows

Glovius CAD Viewer voor Windows

Gebruik Glovius voor het openen van 3D CATIA V4 / V5 / V6, STEP, IGES, Creo / Pro Engineer, NX, SolidWorks, Solid Edge en Inventor-bestanden.

Bekijk 2D en 3D CAD-bestanden zonder een CAD-licentie. Bekijk de populairste 3D CAD-bestanden in één applicatie. Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Geen training benodigd.

Voer nauwkeurige metingen uit, maak dynamische doorsnedes, exporteer CAD-bestanden, vergelijk revisies en zie de verschillen. Bekijk de 3D-geometrie, de PMI en andere eigenschappen. Analyseer componenten met dikteanalyse, detectie van interferenties en meer …

Exporteer naar STEP, IGES, 3D PDF, HTML, 3MF, STL en meer.

Glovius Cloud – Online CAD Viewer

Bekijk CAD-bestanden in uw browser. Geen installatie vereist. Upload en bekijk CAD-componenten en samenstellingen. Koppel uw Dropbox account en synchroniseer automatisch.

Bekijk de geometrie, PMI en stuklijstinformatie. Maak dynamische doorsnedes, voer metingen uit, sla de stuklijst op en bekijk essentiële modelinformatie. Deel en reageer op 3D-bestanden. Deel modellen als HTML-pagina.

Zet online 3D CAD-bestanden om naar 3D PDF, 3DS, FBX, COLLADA, OBJ en STL.

iPhone en iPad - Glovius

Glovius voor iPhone en iPad

Glovius voor iOS biedt een eenvoudige en gemakkelijke manier om 3D CAD-componenten en -assemblages op uw iPhone en iPad te bekijken, te presenteren en samen te werken. Bekijk 3D van populaire CAD-formaten. Analyseer CAD-componenten, voer rapporten uit en werk samen met uw team.

Bekijk 3D-geometrie, attributen, modelstructuur en PMI-informatie. Voer metingen uit en maak dynamische doorsnedes rechtstreeks vanaf uw iPhone of iPad. Deel snapshots met toegevoegde opmerkingen.

Android Glovius
Android Glovius
Android Glovius

Glovius voor Android smartphone en tablet

Glovius voor Android biedt een eenvoudige en gemakkelijke manier om 3D CAD-onderdelen en -assemblages op uw smartphones en tablets te bekijken, te presenteren en samen te werken. Bekijk 3D-onderdelen en -assemblages van populaire CAD-formaten. Analyseer CAD-componenten, maak rapportages en werk samen met uw team.

Bekijk 3D-geometrie, attributen, modelstructuur en PMI-informatie. Voer metingen uit en maak dynamische doorsnedes. Voeg opmerkingen en markeringen toe aan snapshots en deel deze.

Glovius AR Android

Glovius AR - Augmented Reality voor Android smartphone en tablet

Met Glovius AR voor Android kunt u 3D CAD-modellen bekijken in Augmented Reality, met nauwkeurige schaal en grootte. Glovius AR is gebouwd met ARCore en stelt u in staat virtuele 3D-modellen in de echte wereld te plaatsen. Dit geeft u een goede indruk van het 3D-model in uw omgeving. U kunt een foto of een video maken en deze delen met vrienden en collega’s.